Ciorbă de perișoare – rețeta pas cu pas pentru cea mai bună ciorbă

Ciorba de perișoare se prepară din carne de porc, în funcție de preferințe. Se poate folosi carne tocată mai slabă, precum cea de pui ori curcan, dar și carne de porc sau vită. Secretul preparatului este să folosești întotdeauna ingrediente proaspete. Este o ciorbă ușor de pregătit și foarte gustoasă. Vezi rețete pentru ciorbă de perișoare.

Rețetă ciorbă de perișoare

Ingrediente pentru perișoare

  • 600 g carne tocată, după preferințe;
  • un ou;
  • 50 g orez cu bob rotund;
  • O ceapă;
  • Mărar sau pătrunjel verde;
  • Sare și piper.

Ingrediente pentru ciorbă

  • 2 morcovi;
  • 2 ardei gras;
  • O rădăcină de țelină;
  • O ceapă;
  • 3-4 cartofi mici, după preferințe;
  • 300 ml suc de roșii;
  • Pătrunjel și leuștean verde;
  • Sare, piper.

Mod de preparare

Pentru început, legumele se spală bine și se taie în cubulețe. Se pun într-o oală mare cu multă apă, aproximativ 4 litri, în funcție de cantitatea…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *