Ce au vrut să transmită Vladimir Putin și Kim Jong-un prin plimbarea cu limuzina. O nouă axă a statelor paria se conturează

Președintele rus Vladimir Putin și liderul nord-coreean Kim Jong Un s-au plimbat miercuri cu o limuzină Aurus, conducând pe rând mașina construită în Rusia.

Exercițiul de PR atent pus în scenă a fost o oportunitate de a arăta relația strânsă dintre cei doi, în timp ce Putin a efectuat prima sa vizită la Phenian în ultimii 24 de ani.

Acțiunea a avut loc după ce cei doi lideri au semnat un acord care includea o promisiune de apărare reciprocă, una dintre cele mai importante acțiuni ale Rusiei în Asia-Pacific din ultimii ani și despre care Kim a spus că echivalează cu o „alianță”.

O înregistrare video difuzată de televiziunea de stat rusă l-a arătat pe Putin la volanul mașinii Aurus, modelul mașinii sale prezidențiale oficiale de acasă. Kim a fost văzut zâmbind pe scaunul pasagerului în timp ce se plimbau cu mașina printr-un parc, cei doi bărbați făcând apoi schimb de locuri.

Unul dintre asistenții lui Putin…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *