Singura speranță a lui Gigi Becali pentru transferul verii la FCSB sunt…cetățenii din Schengen! „Stau câte 30-50 dezbrăcați şi alte câteva mii se uită la ei! Îți dai seama ce satanişti şi nemernici sunt?”


Gigi Becali (65 de ani) vrea să dea lovitura cu transferul lui Vlad Chiricheș, iar singura speranță a latifundiarului din Pipera are legătură cu cetățenii din Schengen.

Singura speranță a lui Gigi Becali pentru transferul verii la FCSB sunt…cetățenii din Schengen! 

După ce a dezvăluit că e dispus să îi plătească un milion de euro lui Vlad Chiricheș dacă o duce pe FCSB în grupele Conference League, Gigi Becali a vorbit și despre motivul pentru care căpitanul echipei naționale a României și-ar dori să se întoarcă în țară.

Gigi Becali susține că Vlad Chiricheș vrea să își educe copiii în România din cauza „nebuniilor de prin Europa”. Mai mult, latifundiarul din Pipera a avut o reacție fără precedent la adresa țărilor care fac parte din Schengen.

„(n.r. – Chiricheș) El a făcut foarte mulți bani. Nu știu nici Chivu dacă a făcut mai mulți bani decât el, ca fotbalist român zic! Cred că a avut…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *