Cei mai mari patru producători din industria tutunului din România reacționează față de eventualitatea creșterii accizelor. Argumentele companiilor

Reprezentanții primilor patru jucători de pe piața țigaretelor și tutunului din România au transmis oficialilor Guvernului și Senatului o adresă prin care prezintă punctul de vedere al industriei privind propunerea ministrului Finanțelor de creștere a accizelor aplicate produselor din tutun.

Companiile British American Tobacco, Japan Tobacco International, Philip Morris Trading și Imperial Tobacco – care dețin împreună cea mai mare parte din piața autohtonă a tutunului – au transmis autorităților un punct de vedere oficial față de eventualitatea creșterii accizelor.

Adresa a fost transmisă premierului Marcel Ciolacu, președintelui Senatului, Nicolae Ciucă, vicepremierului Cătălin Predoiu, care este și ministrul Afacerilor Interne, ministrului Finanțelor, Marcel-Ioan Boloș, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea, și consilierului de stat din cadrul Guvernul României Florin-Marian Spătaru.

În documentul…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *