Fostul căpitan al lui Dinamo s-a recăsătorit la doi ani după ce a divorțat pentru că soția lui de atunci nu a vrut să-și schimbe religia!


Steliano Filip (29 de ani), fostul căpitan al lui Dinamo, s-a recăsătorit la doi ani după ce a divorțat pentru că soția lui de atunci nu a vrut să-și schimbe religia. În urmă cu trei ani, fundașul stânga a trecut la religia penticostală.

Sărbătoare în familia lui Steliano Filip. Fostul căpitan al lui Dinamo s-a recăsătorit la doi ani după ce a divorțat pentru că soția lui de atunci nu a vrut să-și schimbe religia

La doi ani după divorțul de Bianca Marina, fosta sa soție, alături de care are și un copil, Steliano Filip a spus din nou „Da” și s-a cununat religios cu Fiviane Brînză, actuala sa parteneră de viață. Cei doi erau cununați civil încă din luna martie a acestui an.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 24 iunie, iar de la el nu au lipsit nici fotbaliști precum Romario Benzar sau Gabriel Torje, acesta din urmă fiind fost coleg cu Steliano Filip la Dinamo.

Fostul căpitan al „câinilor” a încărcat o…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *