Tiny House Festival, primul festival de locuințe mobile din Europa de Est, are loc la Râșnov în acest weekend. Vor fi prezenți 15 producători de case modulare

  • Tiny House Festival, primul festival de locuințe mobile din Europa Centrală și de Est, are loc la Brașov- Râșnov pe 23-25 iunie.
  • Casele mici sunt proiectate într-un mod ecologic, folosind materiale durabile și tehnologii eficiente din punct de vedere energetic.
  • Festivalul va aduce împreună producători și pasionați de case mici și mobile.

Tiny House Festival, primul festival de locuințe mobile din Europa Centrală și de Est, are loc la Brașov- Râșnov pe 23-25 iunie, potrivit unui comunicat de presă. Festivalul va aduce împreună producători și pasionați de case mici și mobile.

Potrivit comunicatului de presă, o caracteristică importantă a acestui festival este utilizarea în premieră și exclusivă a energiei solare ca sursă de alimentare, subliniind astfel angajamentul pentru viitorul ecologic al construcțiilor. De asemenea, festivalul aduce în atenție soluții inovative, precum toaletele ecologice uscate, oferind o experiență unică…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *