După scandal, Ministerul Apărării din Ucraina a început să cumpere produse pentru Forțele Armate ale Ucrainei conform unei noi proceduri

Presa ucraineană a publicat anterior rezultatele unei investigații jurnalistice, ai cărei autori au aflat că departamentul militar cumpără alimente pentru militarii de două sau trei ori mai scumpe decât pot fi achiziționate din magazinele de la Kiev.

Foto: Shutterstock

Ministerul Apărării al Ucrainei a început să încheie contracte pentru furnizarea de alimente pentru Forțele Armate (APU) în cadrul unei noi proceduri, a tranmis serviciul de presă al instituției.

Am început să încheiem contracte de furnizare de produse alimentare pentru Forțele Armate ale Ucrainei în cadrul unei noi proceduri. În baza rezultatelor licitațiilor derulate prin sistemul de achiziții publice Prozorro, pe 21 iunie au fost încheiate primele trei contracte cu companiile câștigătoare pentru furnizarea de produse alimentare pentru Forțele Armate ale Ucrainei în conformitate cu catalogul alimentar”, se arată în comunicat.

Ministerul a notat că au fost…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *