Unicredit, Raiffeisen Bank, Erste și Banca Transilvania, interesate de ACHIZIȚIA OTP Bank România, afacere evaluată la 300 milioane de euro


Băncile Unicredit, Raiffeisen Bank International, Erste și Banca Transilvania sunt interesate de achiziția OTP Bank România, după ce acționarii maghiari au anunțat că vor să vândă afacerea din România, potrivit informațiilor Bloomberg.

Afacerea OTP Bank din România ar putea fi evaluată la 300 milioane de euro sau mai mult, au declarat pentru Bloomberg persoane apropiate tranzacției. Cele patru bănci au depus oferte fără caracter obligatoriu, au spus sursele citate, care au cerut să nu fie identificate deoarece informațiile sunt private.

OTP a declarat că evaluează în prezent interesul potențialilor cumpărători și va decide cu privire la viitorul filialei sale din România în funcție de rezultat. Reprezentanții Erste Bank, Raiffeisen și UniCredit au refuzat să comenteze, în timp ce un purtător de cuvânt al Băncii Transilvania nu a răspuns deloc solicitării jurnaliștilor de la Bloomberg de a confirma sau infirma informația.

Tranzacția…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *