Propagandiștii Kremlinului susțin că șeful spionajului militar ucrainean ar fi fost „grav rănit” într-un atac cu rachete VIDEO

Propaganda Kremlinului a lansat în mass media o știre, considerată falsă de presa ucraineană, cu privire la un atac cu o rachetă asupra sediului serviciului de informații militare din Ucraina. În bombardament, șeful contraspionajului militar ucrainean, Kirilo Budnaov, ar fi fost grav rănit, relatează Ukrainska Pravda. 

Kirilo Budanov. FOTO Profimedia (Arhivă)

Agenția de presă RIA Novosti menționează un „angajat al forțelor de securitate ruse” care ar fi aflat de acest lucru de la „surse din cadrul serviciilor secrete ucrainene„. 

Conform propagandei Kremlinului, „Budanov a fost rănit pe 29 mai în timpul unui atac rusesc asupra unei clădiri a departamentului său„. În plus, se pare că „racheta a lovit biroul de lângă cel al lui Budanov„. 

De asemenea, propagandiștii mai susțin și faptul că „după ce Budanov a fost rănit, a fost dus cu elicopterul la o bază militară din Rzeszow, Polonia. Un avion de evacuare al SUA a…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *