De ce este bine să consumăm cătină cu miere. Leacul este bun și pentru vedere

Mierea de albine este foarte sănătoasă fiind recunoscută pentru multiplele beneficii pe care le aduce organismului. Combinată cu cătină, aceasta devine un leac cu multiple întrebuințări.

Mierea cu cătină are multe beneficii FOTO arhivă personală

Apicultorii
arădeni Florin și Florina Margea spun că aceasta conține de 10 ori mai multă
vitamina C decât fructele citrice și de 2 ori mai multă decât faimoasele
măceșe. Conține de asemenea și alte vitamine și elemente precum: A, B1, B2, B6,
B9, E, F, K, O, betacaroten, celuloză, fosfor, potasiu, fier, calciu, magneziu.

Cătina
din România este mai bună

Cercetători
de prestigiu au stabilit că nicăieri în lume cătina nu conține atât de multe
principii active, vitamine, minerale, microelemente, flavonoizi și aminoacizi
ca cea din România. Datorită concentrației foarte mari de vitamina C, cătina te
ferește de răceli. Cunoscută și sub denumirea de ginseng românesc, cătina…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *