Cum explică ministrul Daea angajarea familiei sale la stat, în subordinea sa: Nora, „o fragă de fată, e dreptul ei constituțional”

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a explicat la DigiFm angajarea membrilor familiei sale în instituții aflate în subordinea sa, prin faptul că „este o pasiune pentru agricultură în familie”. Ministrul a mai spus despre nora sa, angajată la APIA, că este „o fragă de fată”, care are acest „drept constituțional”.

FOTO Mediafax

„E opțiunea unui copil care are și ea dreptul să se ducă acolo unde libertatea constituțională îi dă posibilitatea să și aleagă drumul acesta. Întâmplător sau nu, socrul domniei sale, care sunt eu, nu avea nicio legătură cu APIA”, a spus ministrul la Digi24, referitor la nora sa, care a fost angajată în 2020 la APIA. 

„Haideți să discutăm cu calmul necesar și înțelepciunea cuvenită. Tinerețea trece și prin experiența asta a momentului în care o copilă de 7 ani făcea și ea gimnastică și apoi a performat prin activitatea asta atât intern cât și internațional. Această fragă de…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *