Mesajul viral înainte de Bobotează al unui preot din Botoşani: „Preotul nu este de la jandarmerie, nu vă sparge uşa”

În apropierea sărbătorii de Bobotează, un preot activ pe reţelele de socializare din Botoşani, a transmis un mesaj pentru „românul spiritual”. În mesajul scris de preotul din Botoşani, spune că după ce românii au cheltuit bani grei pe mâncare, băutură, artificii şi colindători, sunt deranjaţi de preotul care vine cu Boboteaza, considerând acest ritual o sărbătoare învechită.

„Drag român ”spiritual”, după ce ai dat cel puțin 500 de lei pe băutură în ultimele două săptămâni, cam 500 de lei pe mâncăruri aruncate a doua zi la gunoi, 500 de lei pe artificii şi 20 lei la colindători, acum faci circ pe net, fiindcă refuzi să îl primeşti pe popa cu Boboteaza. Bravo!

Eşti, într-adevăr, un individ dezvoltat multilateral, multicultural, chiar progresist, care nu mai bagă în seamă tradiţiile poporului (ce-s alea?).

Am o idee! Nu posta pe net, lasă ”ghidușiile” astea puerile… Închide uşa! Nu fă circ, fă linişte! Popa nu e de la Jandarmerie, nu va sparge uşa! Te îmbrăţişez!”, este mesajul preotului Teodor Ciurariu potrivit botoșăneanul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *