Mădălina Ghenea, extrem de afectată după ce a fost jefuită: „Am slăbit 5 kg după 3 săptămâni de lacrimi”

Mădălina Ghenea a fost jefuită pe 11 decembrie pe un aeroport din Roma. Actrița este extrem de afectată din cauza acestei situații, iar timp de trei săptămâni nu a mai ieșit din casă.

Pe una dintre rețelele de socializare, frumoasa româncă a răspuns întrebărilor devenite din partea fanilor săi. Mulți au încurajat-o după ce Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, a vorbit urât la adresa ei. Mădălina Ghenea încearcă să treacă peste momentele mai puțin frumoase din viața ei și să uite experiența neplăcută cu care a rămas din cauza jafului care a avut loc în decembrie.

Actrița mărturisește că a început să aibă atacuri de panică din cauza momentului respectiv, iar timp de trei săptămâni nu a ieșit din casă. „Am stat închisă în casă trei săptămâni, dar promit că mă voi întoarce la normalitate. Îmi pare rău că arăt epuizată, chiar mă străduiesc să îmi revin, dar nu e ușor deloc. Am avut atacuri de panică din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. Sper să mă întorc la viața mea normală și să uit”, a spus Mădălina Ghenea pe Instagram.

Vezi ştirea completă pe libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *