Doi actori români joacă în cel mai tare serial Netflix! Este pe primul loc în topul din România

Producția Neflix în care apar actori și istorici români este pe primul loc în top 10 cele mai vizionate seriale de la noi din țară. Naratorul poveștii este marele Marcel Iureș.

Al doilea sezon al serialului Netflix „Ascensiunea imperiilor: Otomanii/ Rise of Empires: Ottoman“, lansat pe 29 decembrie, îl are în prim-plan pe domnitorul român Vlad Țepeș. La ani buni după ce a cucerit Constantinopolul, sultanul Mahomed al II-lea își consolidează puterea, dar Vlad, un voievod valah necruțător amenință să-i doboare imperiul.

Serialul turcesc este o docu-dramă istorică ce prezintă ascensiunea Imperiului Otoman. În doar câteva zile de la lansarea sezonului doi, producția a ajuns pe locul 1 în top cele mai vizionate seriale din România, asta și pentru că în serial apar actori și istorici români, conform Adevărul.

Figura centrală a sezonului 2, Vlad Țepeș, este interpretat de Daniel Nuță, iar actorul Radu Micu apare în rolul lui Dimitrie, mâna dreaptă a lui Vlad Ţepeş. De asemenea, istoricii români Andrei Pogăciaş şi Mihai Hasan au fost implicaţi în producţia serialului.

Marcel Iureş este narator pentru versiunea în limba română. Cem Yiğit Üzümoğlu este actorul turc care îl interpretează pe sultanul Mahomed al II-lea.

Vezi ştirea completă pe libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *