Gigi Becali caută să-l dea gratis, dar nici singura echipă la care mai poate juca în acest sezon nu-l vrea

Printre fotbaliștii de care Becali vrea să scape fără nicio pretenție financiară se regăsesc Rachid Bouhenna, Radu Boboc, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu și Marco Dulca. Ultimul, însă, nici nu vrea să audă de o despărțire de FCSB în acest moment, chiar dacă ar fi fost deja înștiințat că nu va merge cu echipa în cantonamentul din Turcia.

Nici Chindia nu-l vrea pe Marco Dulca, intrat în dizgrația patronului de la FCSB: ”Nu cred că poate juca”

Singura echipă la care Dulca (23 de ani) ar putea fi cedat în perioada de mercato din iarnă este Chindia Târgoviște, pentru că mijlocașul a evoluat în trei meciuri în acest sezon în tricoul dâmbovițenilor, iar regulamentul nu permite legitimarea unui fotbalist la mai mult de două cluburi pe parcursul unei stagiuni.

Marco Dulca nu și-ar dori să revină la Chindia, ci să rămână până în vară la FCSB, pentru a putea pleca atunci din postura de jucător liber de contract la orice echipă își dorește. În acest context, Sorin Paraschiv, directorul sportiv al grupării târgoviștene, a vorbit despre posibilitatea ca mijlocașul în vârstă de 23 de ani să ajungă sub comanda lui Toni Petrea.

Vezi ştirea completă pe digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *